Nogmaals welkom bij with Livity! In simpele stappen help ik je het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te ondersteunen.

Ik ben Carlotta, gecertificeerd Ayurvedisch en orthomoleculair therapeut met een academische achtergrond en 15 jaar ervaring in commerciële & leidinggevende functies.

De kracht van holistische geneeskunde zie ik niet alleen bij cliënten, maar heb ik zelf ervaren. Door een immuunziekte belandde ik regelmatig bij de eerste hulp. Een oplossing leek niet voorhanden en het advies om levenslang medicijnen te slikken die het immuunsysteem onderdrukken, wilde ik niet accepteren. Waarom zocht niemand naar de oorzaak van mijn probleem?

De ‘5 times why’ methode, een tool voor probleemanalyse, ging mij als kind al vrij natuurlijk af ;-), dus was het voor mij logisch om de inhoud in te duiken. Ayurveda gaf me een ongelooflijk nauwkeurig inzicht in de ontwikkeling van het ziektebeeld, de externe triggers en mijn eigen rol daarin. Via een ‘rocky road’ nam ik uiteindelijk in simpele stappen de regie over mijn gezondheid. Nu leef ik zonder medicijnen, zonder angst en met een helder begrip van de signalen die mijn lichaam geeft. 

Mijn fascinatie voor holistische geneeskunde werd een uit de hand gelopen hobby, vervolgens een enorme passie en toen mijn werk.

Zoals een boom die in de juiste omgeving meer (cellulaire) energie krijgt en bredere jaarringen maakt, kunnen ook wij alleen gezond, energiek en vrolijk zijn als we met voldoende voedingsstoffen in de juiste omgeving staan. Het is mijn doel om oosterse en westerse geneeswijzen te integreren, met als basis ingrediënten Ayurveda en Orthomoleculaire therapie. Door wetenschap te combineren met een holistische, zeer persoonlijke en zorgzame aanpak, krijg ook jij grip op je gezondheid. Met meer levensenergie (Livity) tot gevolg.

‘Natural forces within us are the true healers of disease’ – Hippocrates.

Opleidingen

Ik blijf continue up-to-date door het volgen van vakliteratuur en bijscholing.

2022

Cursus hormoonbalans voor vrouwen | de Hormoonfactor
Orthomoleculaire therapie l Stichting Orthomoleculaire Educatie (cum laude)
Medische & psychosociale basiskennis l Total Health Academy (cum laude)

2018-2021

Ayurvedisch voedings- en leefstijl therapeut l Delight Academy

2018

Hatha Yoga Teacher Training (RYT 300 uur) l Yogaminds

2007

Mr. Rechten l Universiteit Utrecht

2007

Drs. Bestuurskunde l Universiteit Utrecht