Of je nu preventief aan de slag wilt of een oplossing voor klachten zoekt; ik geef je inzicht in jouw gezondheid en in hoe je die optimaal kunt ondersteunen. Omdat verandering tijd en aandacht vraagt bied ik bij voorkeur trajecten aan, maar je kunt ook losse sessies inboeken. Reserveer direct een plek in mijn agenda om te starten.

Voor leven with Livity

Health Boost

voor livity in elke levensfase

Houd jij tien ballen in de lucht, ga je door een periode van stress of een nieuwe levensfase? Dan heb je een verhoogde of veranderende nutriënten behoefte. Boek preventief de gezondheidscheck en leer wat je nodig hebt om energiek door het leven te gaan, voordat er klachten optreden.

 • Voorafgaand aan de intake krijg je een vragenlijst toegestuurd, zodat ik een beeld van je leefstijl, voedingspatroon en ziekte/gezondheidsverloop heb.
 • Tijdens de intake in mijn praktijk, voer ik een Ayurvedische tong en pols-diagnose uit en neem ik de Energetisch Morfologische Bloedtest af door middel van een vingerprik. Ik stuur het bloed vervolgens naar een laboratorium voor analyse.
 • Op grond van de intake en de laboratorium uitslagen, analyseer ik hoe jij je gezondheid verder kunt optimaliseren en stel een persoonlijk advies op.
 • Dit advies bevat tips met betrekking tot voeding, suppletie en leefstijl, en bespreken we telefonisch. Je krijgt het ook per mail toegestuurd.
 • Bonus: fijne recepten, specifiek voor jouw balans
 • € 275,- inclusief kosten voor laboratorium onderzoek. Een volgende EMB test en aanpassing van een bestaand advies is € 225,-

with Livity Behandeltraject

in simpele stappen naar meer gezondheid

Wil jij de oorzaak van gezondheidsklachten begrijpen, zodat je gericht aan de slag kunt? Ik geef je graag meer inzicht, praktische tools en begeleiding, zodat je zelf de regie over je gezondheid kunt nemen.

 • Consult 1: onderzoek vindt plaats via een vragenlijst waardoor ik een globaal beeld van je leefstijl, voedingspatroon, gezondheidsklachten en doelstelling krijg. Ook voeren we een persoonlijk gesprek waarin we de diepte in gaan. Uit jouw voedingspatroon, leefstijl en medische achtergrond valt vaak al te concluderen welke (biochemische) processen ondersteuning vragen. Als aanvullend laboratorium onderzoek nodig is om de oorzaak van klachten te achterhalen, bespreken we dat ook.
 • Op grond van de intake stel ik een persoonlijk advies met betrekking tot voeding, suppletie en leefstijl (bv: slaap, beweging, mindfulness) op, dat we telefonisch bespreken en aanpassen aan wat voor jou haalbaar is.
 • Consult 2: een maand later evalueren we hoe het met je gaat en updaten indien nodig het behandelplan, ook op grond van eventuele laboratorium uitslagen.
 • Consult 3: in de derde maand bespreken we welke aanpassingen nodig zijn en/of welke tools je verder kunnen helpen om het voedings- en leefstijl advies structureel in je dagelijks leven te integreren.
 • Voor tussentijdse vragen ben ik beschikbaar via mail of app
 • De consulten zijn online of in mijn praktijk, afhankelijk van je voorkeur
 • € 245 ,- exclusief eventueel laboratorium onderzoek en suppletie

Losse intake: €95,-
Vervolg consult: €85,-

Ik ben aangesloten bij de beroepsgroep CAT aanvullend. Mijn consulten komen daardoor in aanmerking voor vergoeding onder de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg voor de voorwaarden jouw verzekeraar.